this one's for you

2013-11-29
Jag fryser till is när jag hör dina steg utanför min dörr.
Dörren till verkligheten, mer skydd från omvärlden har jag ej.
Att förmedla mina känslor genom text, genom bilder är inte omöjligt.
Om inte du gör det omöjligt dvs.
 
Det är inte ovanligt att vilja uttrycka sig, för det gör ni också på olika sätt.
Jag gör det som sagt genom text.
Jag håller inte för din mun när du talar, eller skriker så högt att jag inte förstår va du säger
ävenomjagiblandönskarattjaggjorde
 
•
 
Jag hindrar dig alltså inte att säga det du vill och uttrycka åsikter och regler till mig.
Jag skulle kunna hålla för öronen eller gå därifrån, men när jag gör detta så följer du efter mig.
Jag hindrar dig därför inte att få prata om det du vill eller stoppar dig att få ut det du vill
Jag låter dig alltså få tala ut
 
Du hindrar dock mig att få uttrycka mig och skriva av mig, genom att jag inte kan använda diverse medel jag brukar använda mig av (för mig: dator, dvs samma som din röst, bara att min inte hörs).
Hur skulle du klara dig utan din röst?
Inge vidare va?
 
Hur tror du jag klarar mig utan min?
 

help from the loving god

2013-11-28
 
† Fuck Reality †
 
And I don't wanna be one of them

sova längs horisonten

2013-11-28
Det är så svårt att skriva här. Jag vill helst skriva nattetid, men då är internet nere och jag ligger och dras i våta sängkläder. Jag kallsvettas, paniken stiger och det är svårt att gråta tyst när man inombords vill skrika ut alla känslor på en och samma gång.
 
Jag försöker skriva i ett textdokument, men det känns inte bra. Inte rätt. Inte som min grej. Som att ha en dagbok på riktigt och sen skriva på ett löst papper. Helt, helt, helt fel.
 
Jag plågas av varje ord, varje händelse och varje ljud. Jag vill inte dö, inte nu. Jag vill egentligen bara sova. Tyvärr är inte det möjligt, trots att jag är i ett hem som ska kallas mitt eget.
 
Dock får jag inte kalla det rum jag sover i, och har mina saker i mitt rum. För det är det ju inte. Det är min brors och jag är gästen i Hans rum.
 
Untitled
 
Rädslan för att gå ut härifrån för att äta, gå på toa eller kanske ta en promenad tar över. Ångesten, paniken och rastlösheten tar över.
 
Jag får inte stänga dörren. Jag får alltså på sätt och vis inte vara själv. Jag får inte ens vara mig själv. Därför blir jag rädd att jag gör saker som inte är jag, för att jag glömmer bort vem jag är.
 
Jag minns knappt vem jag en gång varit, men jag vet att jag inte är densamma. Jag är inte lika ljudlig av mig. Inte lika självsäker. Inte lika törstig på livet. Inte lika glad.
 
Hur tar jag mig ut?

Wi-Fi at my grave

2013-11-27
😜

i guess

2013-11-26
its because im young
i dont know anything
i should regret a lot
 
i will regret a lot
cuz im young
i dont know a thing
 
well i guess you know me
you know everybody
otherwise
why would you tell me this?
 
you tell me again
 quotes | Tumblr
 
and someday, you also will

Måndag 18/11

2013-11-20
natten till tisdag
 
Tre dagar.

Ett beslut.

Tre dagar och ett jävla stort beslut. Beslutet jag skall ta gäller allt eller inget.  Helst vill jag ge inget när det gäller allt och inte allt när det gäller inget. Har inte orken att inte kunna förändra i detta läget.

Krafterna har redan tagit slut när jag varit tvungen att hålla käft om allt. Närstående tror jag ändrat attityd och blivit på något sätt.. annorlunda, men så är absolut inte fallet. Jag vet bara att jag kanske inte alltid behöver käfta emot den som alltid vill vara dominant.

Jag själv går sönder varje gång jag inte blir hörd, men jag tror inte att jag hade kunnat göra något annorlunda för att bli hörd i detta fallet. Jag vet inte vad mer som krävs. Vad mer kan jag göra? Och ska det behöva vara såhär?
 
(39) grunge | Tumblr

Himmel eller helvete, jag vet ej, och jag bryr mig inte. Här på jorden har jag fått smaka på båda två och jag har alltid haft lite av båda världarna, men däremot tror jag inte jag förtjänar himmel på heltid heller.

Jag är ingen god människa och det har jag fått bekräftat från flera håll.

Orden bubblar inom mig och trots att min mun hade gått på högvarv i ett helt år hade jag nog inte hunnit få ut allt som jag vill ska ut. Eller jag vill inte att det ska ut, men att bära på en oberättad/untold historia är så jävla helvetes tungt.

Jag vill nog egentligen så mycket mer, men när jag saknar stöd och pressas in i ett rum där väggarna närmar sig millimetervis varje sekund så vill jag inget annat än att åka bort. Jag kan inte andas här. Luften och orken är slut. Plats finns det inte heller.

Det mesta skulle nog kunna flyta på bättre utan mig. Ingen som är i vägen i vardagsrummet när du vill äta frukost. Ingen som inte gör som denne blir tillsagt. Ingen som diskuterar och ska skapa konflikter om allt. Ingen som alltid gör fel och ingen som slappar för mycket.

Jag förstår inte vad jag har att göra här. Jag försöker inte ens längre. Varför ska jag städa och fixa lite respekt, när jag ändå ska bort? Varför ska jag äta om jag ändå ska dö? Varför ska jag bry mig om min kropp när allt är så jävla värdelöst ?

Det räcker med gnäll, det räcker med bråk och det räcker med tårar för denna gång. Kolla ner, hoppa, simma tills kroppen lägger av. And then. Then I can breathe.

Tre dagar. Ett beslut.

Tre dagar, och ett jävla beslut.


melancholia in tears

2013-11-19
My tears are words that need to be written
 
even if many of them
by this time
are forgotten
 
I'm crying out rainbows

so colorful
so dangerously dangerous
drowning in tears
or
am I
drowning in sadness
and
sorrow

mayb

2013-11-19
 c'ccccccccest la vie
 
water hands
 
I don’t do yoga, never tried Pilates
Not many people want me at their parties
Tryna find my place, some place, oh I
I drink a little more than recommended
This world ain’t exactly what my heart expected
Tryna find my way someway, oh I
 
c’est la vie
Maybe something’s wrong with me
 
If you ask the church then I am no believer
Spend Sundays asleep I'm just another dreamer
Still tryna find my home sweet home, oh I
I guess I ain’t too good for money neither

Tricky Thursday

2013-11-18
Rainy dayz
 
http://data3.whicdn.com/images/87112294/large.gif
 
Kommer när som helst springa ut genom dörren och gå så långt mina ben klarar av att bära mig och min tunga ryggsäck full med allt mellan himmel och jord och sedan skita fullständigt i vad som händer. Spelar det någon roll om jag inte gör någonting hemma eller inte gör någonting ute i regnet? Nä, not really. Tror inte någon här hade brytt sig ändå. Inte så att någon bryr sig om jag bryter ihop varje kväll, gråter ögonen ur mig varje timma jag är ensam hemma och jag tror ingen ens orkar bry mig att jag knappt rört maten hemma på flera dagar.
 
Ju tidigare jag ger mig av, desto bättre tror jag.
 
 
http://data1.whicdn.com/images/87114824/large.jpg
så jävla besviken
hur kan man ens

who to turn to

2013-11-17
Jag ska ta det. Snart. Ta det lugnt. En minut bara. Men snälla? Varför inte? Ska ni sitta här? Nu? Okej, vänt... okej..
 
Det är vanligtvis inte svårt att rymma från platsen man tycker är jobbig för att finna ro någon annanstans. Det går inte att rymma ifrån sina känslor. I mitt fall kan jag inte heller finna en fristad. Min fristad som jag gång på gång försöker bygga upp bryts ner. Kvar står jag, trasig i spillror och har ingenstans att ta vägen. För att inte svika de jag håller närmast så försöker jag hålla mig så samlad jag kan. Det är svårt att behärska mig själv när känslorna sväller över och det aldrig tar slut.
 
Det är svårt att inte vara en del av gemenskapen som finns här. Verkligen. Jag är egentligen mer familjemedlem än en annan här i huset, men jag behandlas rent ut sagt som en gäst eller för att helt enkelt överdriva den bilden jag får ibland en slav. Inte konstigt är det kanske pga många anledningar. Men känslan av det hela slår så hårt. Varje natt. Det gör så jävla ont att inte heller bli förstådd här. Det pratas om att inga ursäkter godtas, när jag egentligen bara vill bli hörd VARFÖR det är som det är.
 
Jag har ständigt en olustig känsla när jag rör mig i lägenhetens obehagliga väggar. Jag känner mig ständigt ganska.. borttappad och ängslig. Jag känner mig obekant med vad allt med familj innebär och jag får ofrivilliga destruktiva tankar gällande detta. Att inte kunna sova om nätterna på grund av ångesten som ständigt älskar att besöka mig och förvandla mig till ett vrak, är tungt. Allt är tungt.
 
Men det känns så jäkla jobbigt med sånna som jag. Sånna som klagar. Det är vi som är dåliga och det är vi som gör fel. Vi är lata, oförskämda och ovårdade. Det är alltid så. Det är därför bloggen är låst. Så jag ska kunna klaga utan att någon över huvud taget ens behöver få en nys om hur mycket jag egentligen klagar på allt och alla. Inte ens nyfikna själar behöver veta, trots att dom egentligen inte bryr sig.
 
Р Т‘Р В°
alltid något som är fel
jag är fel
 
Min s.k fristad har totalt försvunnit. Jag bryr mig inte om mycket, men det jag inte förstår är.. Hur blev det såhär illa?
 
 

for these three songs

2013-11-15
And, God, I hope it's not too late
 
I don't know how to make it better
I don't like the fights
 
I'm the weaker one
 
http://data3.whicdn.com/images/79560978/large.gif
 
Dear God, the only thing I ask of you
Is to hold her when I'm not around
When I'm much too far away
 
Life can show no mercy
It can tear your soul apart
It can make you feel like you've gone crazy
But you're not
 
Or am I?

seems to be broken, did I never heal?

2013-11-13
Tom, fast full av känslor.
Många tankar, men finner inga ord.
 
http://data3.whicdn.com/images/85725808/large.jpg
 
Ville ge kärlek, men vill inte ta emot
vill hålla om dig, men inte ha närhet
Känner säkerhet i mitt dåliga mående
 
Trots detta vill jag ändå må bra
Fast till vilken nytta?
 
Nej, världen är bättre när den är oklar
dimmig
suddig
 
berusad på melankoli

När spelet tar slut, game over

2013-11-11
 
.
 
Den som kan finna, kan vinna,
 
men tänk noga, då det kan försvinna.
 
 
Innan den har nått din hand,
 
så klipper någon av dina band.
 
 
Band som är byggda på tillit
 
byggda på sociala relationer som nu tagit dig dit
 
 
Den som kan finna, kan förlora

men den som förlorar vinner ej.
 
Game Over.
 
http://data3.whicdn.com/images/85709798/large.gif

fight for time

2013-11-11
När tomma ord bryter ut
Och får
Tankar cirkulera i huvudet
Allt blir påfrestande
Även minsta lilla rörelse
 
Jag ser förklädnader av mörkret
Jag ser ord som likt cancerceller
Sätta sig fast
Växa

Aldrig ge sig av
 
http://24.media.tumblr.com/82e7871f65ccf74f9f9190769f8698ba/tumblr_mvydzylSmi1sp3dfdo1_500.jpg

Drunknat i lögner för länge
Tiden går
För att inte försvinna innan tiden är här
Krävs det mod?
Krävs det styrka?
Krävs det tålamod?
 
Jag vet inte.
 
http://data1.whicdn.com/images/70497902/large.gif

mörkrets vänner för dig

2013-11-06
allting känns annorlunda på natten
 
och vilka är alla dessa varelser som kommer fram med mörkret
 
vilka är personen i rummen?
 
vem är det som dansar i trädgården?
 
och vem är jag?
 
 
mörkrets vänner,
 
mina nyblivna vänner
 
är ovetandes,
 
men de skrämmer mig

vad gör väl det om hundra år

2013-11-05
blundar för ljuset
vänder ryggen till verkligheten
 
det är blött
det är kallt
det är förjävligt
 
ligger på marken
försvinner in i röken
låter dimman omfamna mig
 
låt mig försvinna
 
http://25.media.tumblr.com/9513e226ba0b3dc4ae3a484ab997a4d0/tumblr_mujlv6qKRC1rjqw72o1_500.jpg
 
osynlig

själv

2013-11-03
att dagligen göra narr av sig själv, innan någon annan gör det
ta allt på en och samma gång
få dom att skratta
rolig
 
min främsta försvarsmekanism
lära sig hantera ånger
 
alltså
 
hur?
 
vaavaaavavavavvaaaaaaavavavavavavav
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!